Sukukokous 2022

Seuraava sukukokous Raahessa

Sukukokouskutsu ja tietoja

Julkaistu 9.2 2022

Sovio-Sovelius-suvun sukuyhdistyksen varsinainen kokous ja sukutapahtuma pidetään Raahessa lauantaina 2.7.2022. Tapahtumapaikkana on Langin Kauppahuoneen juhlatila, Kirkkokatu 19, 92100 Raahe. Kirjautuminen sukuyhdistyksen kokoukseen alkaa juhlatilassa klo 15.00, jolloin osallistujille jaetaan osallistumismateriaali. Varsinainen kokous alkaa klo 16.00.

Sukukokoustapahtumiin ovat kaikki sukulaiset lämpimästi tervetulleita. Sukuyhdistyksen kokous koskee luonnollisesti vain yhdistyksen jäseniä. Kokouksen jälkeen, n. klo 18 nautitaan sukupäivällinen, jonka sukuyhdistys tarjoaa jäsenmaksunsa maksaneille osallistujille ja muille samasta taloudesta osallistuville.

Kokous- ja ruokajärjestelyiden mahdollistamiseksi ilmoittautumiset kokoukseen on tehtävä mahdollisimman pian ja viimeistään 1.5.2022 ensisijaisesti internetissä, osoitteessa https://tinyurl.com/5e33r962. Ilmoittautumisen voi tehdä myös sähköpostilla osoitteeseen: hallitus@sovio-sovelius.com. Ilmoittautuminen koskee jäsentä/ilmoittautujaa ja hänen talouttaan – ilmoita siis kaikkien mukanasi osallistuvien (puolison/lasten) nimet. Ilmoita myös mahdolliset ruoka-aineallergiat.

Tämä sukukokouskutsu julkaistaan Jotailan jutut-lehdessä ja sukuyhdistyksen internet-sivuilla sekä suvun Facebook-ryhmässä. Kutsu lähetetään myös ”muistutuksena” yhdistyksen jäsenille keväämmällä, jolloin kerrotaan myös mahdolliset tarkennukset tai muutokset.

Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen määräämät asiat:

  • tilinpäätökset, vuosikertomukset ja toiminnantarkastajien lausunnot
  • toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio ja vuotuisen jäsenmaksun suuruus
  • valitaan hallituksen puheenjohtaja, hallituksen jäsenet ja varajäsenet
  • valitaan kaksi toiminnantarkastajaa ja kaksi varatoiminnantarkastajaa
  • hautainhoitotoimikunnan tilinpäätökset, vuosikertomukset ja toiminnantarkastajien lausunnot
  • hautainhoitotoimikunnan toimintasuunnitelma sekä tulo- ja menoarvio
  • valitaan hautainhoitotoimikuntaan neljä jäsentä

Hallituksella ei ole esityksiä henkilövalintoihin. (Katso myös puheenjohtajan palsta, Jotailan Jutut no 27 / 2022). Ennakkoon henkilöesityksiä voi tehdä sähköpostitse osoitteeseen hallitus@sovio-sovelius.com. Siihen osoitteeseen on myös tehtävä esitykset 1.4.2022 mennessä, jos kokouksessa halutaan käsiteltäväksi muita asioita.

Muuta huomioitavaa

Sunnuntaina klo 10 järjestetään kahvitilaisuus Raahen Varvissa, paikassa jossa ovat sijainneet Raahen (ja Sovioiden) laivaveistämöt ja jonne Varvin kyläyhdistys pystytti kesällä 2021 maston muistomerkiksi raahelaisille laivanvarustajille. Masto on mukailtu Sovion priki Ahton isomastosta ja seisoo täsmälleen Fredrik Sovion veistämön paikalla. Maston välittömässä läheisyydessä on kyläyhdistyksen kota (n. 40 henkilölle), jossa kahvittelemme. Mastosta enemmän Jotailan jutut no 27 lehden sivuilla 27-28 ja kuva takakannessa.

Alla muutamia majoitusvaihtoehtoja:

Willa Katariina, Katariinan Kamari ja Renkitupa, puh.
044 022 8450

Langin Kauppahuone, +358 50 513 7750 info@langinkauppahuone.fi

Forenom Raahe www.forenom.com

Majoituspalvelu Nurmi Oy, puh. 040-1884268 mpnurmioy@gmail.com

Sinipursi, Hilkka Hirsikorpi, puh. 040 564 3396 Itä-Vilppu 11, 92130 Raahe sinipursi@luukku.com

Budgethotel Raahe, puh. +358 (0)10 230 5500 info@budgethotelraahe.fi

Hotelli Raahen Hovi, puh. +358 10 277 4550 info@raahenhovi.fi Raahen Hovista on varattu 10 huoneen kiintiö tunnuksella ”Sovio-Sovelius-suvun sukuyhdistys ry”.

Sekä ilmoittautuminen että majoitusvaraus on syytä tehdä mahdollisimman pian, sillä sukukokouksen aikaan Raahessa vietetään myös kotiseutupäiviä ja väkeä on paljon liikkeellä. Majoitustilat myydään kesään mennessä loppuun ja osallistujamäärä on tiedettävä ajoissa jotta voidaan hankkia tarvittavat tilat, jos ennakkoon varatut eivät riitä.

TERVETULOA!

Hallitus

Sovio-Sovelius Yhdistyksen kotisivu