Ajankohtaista Fi

Kesä on ohitse ja syksykin on jo pitkällä. Talvi kolkuttelee ovelle.

Raahen Pikkulahti on jo saanut ensimmäisen jääpeitteensä. Jotailan toimitus on koonnut laajan materiaalin numeroon 25. Se tulee sisältämään mielenkiintoisia sukulaisten kirjoittamia artikkeleita, kuten juttu Per Brahen patsaasta, ”Pekka-patsaasta”, joka seisoo Pekkatorilla. Myös luolasukelluksesta ja metsästyksestä on luvassa juttuja. Ja paljon muuta. Julkaisua odotetaan tammikuussa 2020.

Sukuyhdistykselle otti käyttöön uusi jäsenrekisterijärjestelmä.

Ohjelmiston nimi on FloMembers. Sillä hoidetaan jäsentietojen ylläpito ja jäsenmaksu- ja muu laskutus. Järjestelmällä voidaan hoitaa myös mm. tapahtumailmoittautumiset. Tärkein syy uuden ohjelmiston käyttöönottoon oli se että entinen ohjelma sijaitsi puheenjohtajan PC:llä joten eri tehtävien (puheenjohtaja, sihteeri, rahastonhoitaja jne) hoitaminen oli työlästä. Uusi ohjemisto toimii verkossa.

Uuden ohjelmiston, FloMembers, myötä kaikille niille jäsenille, joiden sähköpostiosoite on tiedossa, lähetettiin kirjautumislinkki jonka kautta voi kirjautua jäsenrekisteriin ja siellä tarkistaa/korjata omat tietonsa.

Nyt on huomattava, että suvun kotisivuille kirjautuminen tapahtuu edelleen kotisivujen kirjautumismenettelyn avulla oikeassa mariginaalissa. Nettisivut ja FloMembers ovat täysin erillisiä järjestelmiä.

==============================================

Uusi Jotailan jutut no 24 on julkistettu 26.2 2019

Tuorein Jotailan Jutut: (Napauta kuvaa, saat lehden auki)

 

Jotailan jutut 24 v. 2019
 Tässä ovat kaikki julkaistut lehdet

KommenTteja lehdestä